Om mig

Mina första skridskoskär tog jag någon gång i början på 90-talet på Hagaströms IP. Tjugo år senare bestämde jag mig för att satsa på OS. Tanken har funnits rotad i mitt bakhuvud ganska länge förmodligen. Men den började gro på riktigt i Vancouver 2010. Som ett litet frö som vill upp och se ljuset. Det ena ledde till det andra och vips hade mitt liv förändrats totalt. Visst är det mycket tillfälligheter som avgör ens liv, men med vilja, passion och motivation kommer man halvvägs till målet. Kommer jag nå ända fram?

Jag är med i ett team som heter Kia Speed Skating Academy. Vi bor och tränar i Inzell i södra Tyskland från juni till mars. Syftet med teamet är att utveckla elitåkare från länder där det inte finns rätt förutsättningar i nuläget.

Vad mer vill ni veta?

Jag är född i Gävle, har skonummer 37, tycker väldigt mycket om italiensk och japansk mat (dock ej kombinerat), tycker om all annan mat också, har läst livsmedelsvetenskap på SLU, klättrar gärna klättervägg, 169 cm lång, somnar ofta när jag ser på film, född 1 maj -87, cyklar helst överallt om jag kan, tycker ändå det är kul att köra bil, blont och tunt hår, blå ögon, kommer inte på vad jag ska skriva mer.

Vill ni veta ännu mer så följ min blogg!

Hejsvejs.

En reaktion på ”Om mig

Kommentarer inaktiverade.